ΠΡΟΦΙΛ

Amaryllis Luxury Rooms

The Luxury Hospitality Experience

Απλή κομψότητα και φυσική ομορφιά περιβάλλουν το Amaryllis Luxury Rooms & Suites, έναν πολυτελή προορισμό που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του Πλαταμώνα. Ένα συγκρότημα που αιχμαλωτίζει το κοσμοπολίτικο πνεύμα της πόλης και οι επισκέπτες καλούνται να αναζωογονηθούν σε μια πολυτελή φιλόξενη ατμόσφαιρα. Το Amaryllis Luxury Rooms & Suites προσφέρει μια ποικιλία από άρτια εξοπλισμένα πολυτελή δωμάτια και σουίτες σε ελκυστικές αποχρώσεις λευκού και γκρι που δημιουργούν αισθητική ζεστασιά και ζωντάνια.

Οι εσωτερικοί χώροι αποδίδουν την πολυτέλεια στη σύγχρονη ουσία της γαλήνης και της λεπτής αρμονίας, αλλά χωρίς εκπτώσεις σε όμορφα έπιπλα και έργα τέχνης. Η κλασική εξωτερική θέα του κτηρίου συναντά τον μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό και την άνεση σε αυτό το κατάλυμα, μαζί με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και παροχές για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Κάθε luxury room και κάθε σουίτα δίνει έμφαση στην αίσθηση του χώρου, λαμβάνοντας υπόψιν έως την παραμικρή λεπτομέρεια με θέα στον περιποιημένο κήπο του κτηρίου. Το Amaryllis Luxury Rooms & Suites είναι το ιδανικό αστικό καταφύγιο για ταξιδιώτες που εκτιμούν το εξατομικευμένο ποιοτικό στιλ και τη φιλοξενία και που θέλουν επίσης άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και τη νυχτερινή ζωή.